Lagerstatus: På lager

DYMATIZE ELITE WHEY 4.5 kg

799,00 DKK

Normalpris 899,00 DKK

Dymatize
NySalg
Spar 11%

Elite Whey fra Dymatize er et af de mest populære proteinpulvere på markedet. Det er fremstillet under farmaceutiske forhold.
 


• Det mest solgte proteinpulver i EU


Proteinpulver af høj kvalitet


• God værdi for pengene


• Tilsat enzymer som fremmer fordøjelsen

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Dymatize Elite Whey er et proteinpulver af højeste renhed og kvalitet. Proteinpulveret består af 100% rent valleprotein, som bliver fremstillet under farmaceutiske forhold på Dymatize's egne fabrikker. Proteinpulver bliver udvundet på skånsom vis, hvilket bevarer aminosyrerne og den biologiske aktivitet.

På trods af hver portion indeholder hele 25 gram protein og kun 2 gram kulhydrat, smager proteinpulveret lækkert og kan nemt blandes med både vand og mælk.
Der er kun meget lidt laktose i Elite Whey, og der er tilsat enzymer, som fremmer din fordøjelse og sikrer en god fornemmelse i maven efter du har drukket din shake.

Uanset om du træner efter en mere trimmet eller muskuløs krop, bør proteinpulver indgå som hjørnestenen i dit arsenal af kosttilskud. Vi anbefaler at du blander dit proteinpulver i en proteinshaker, for at få det bedste resultat. Elite Whey er hverken tilsat sukker, eller sødemidlet aspartam.

Elite Whey sælges også et 4,5 kilo og 900 gram versioner.

 

Tip:
Du kan blende dit proteinpulver med mælk og isterninger, hvis du vil have det skal smage ekstra lækkert.
Du kan også prøve at blende pulveret med mælk og frosne bær, for at lave en super lækker proteinsmoothie - smæk fyldt med antioxidanter til at give dig en sundere krop!

Anvendelse:
Drik en skefuld umiddelbart efter din træning. Det anbefales også at du drikker en skefuld om morgenen. Du skal blande proteinpulveret med 400 ml vand eller mælk.

DYMATIZE ELITE WHEY 4.5 kg

799,00 DKK

Normalpris 899,00 DKK

Indholdsfortegnelse

Ingredients

Dymatize Elite Whey
Portionsstørrelse: 1 skefuld (33 gram)
Portioner per beholder: 140
 Kalorier  130
 Protein  25 g
 Kulhydrater  4 g
    - Heraf sukker  1 g
 Fedt  2 g
    - Heraf mættet fedt  1 g
 Zytrix (Enzymblanding):  40mg
 Amingen, Protease, lactase, Lipase -


Ingredienser

Cross Flow Ultra Filtration Whey Protein Concertrate (providing di-peptides, tri-peptides, oligo-peptides, and poly-peptides), Ion Exchange Whey Protein Isolate, Whey Peptides, Natural and Artificial Flavors, Acessulfame-potassium.

 

Bedømmelser

Skriv din egen anmeldelse

Du anmelder: DYMATIZE ELITE WHEY 4.5 kg

Hvordan vurderer du denne vare? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Smag
Kvalitet